Moderne fotball er grusom

Moderne fotball er grusom, upartisk og kynisk. Spillerne lever i en verden av øyeblikkets gleder, hvor de kan se i et par klikk, og den romantikk gir vei til kald beregning. Spilleren kan enten være stor, eller forferdelig. Klubber, eller trendy, eller unødvendige. Trenere enten progressive eller ubrukelig. Alt som ikke er i tråd med vår forståelse av suksess, er ansett som en fullstendig fiasko.

Det er gjennom denne kjøttkvern har gått Mateja Kezman spissen, som har dårlig ytelse på høyt nivå igjen av sin karriere, ingen spor. Så mange år med fremragende prestasjoner ble glemt over natten, fordi på Chelsea gjorde han ikke lykkes. Å falle inn i en verden av “big fotball”, Kezman spiss ble umiddelbart sendt til historiens, der han stakk etiketten for taperen. Noen var bekymret for at borgerkrigen, som traumatiserte sin barndom. Enda mindre bekymret for en fremragende talent som aldri kom til å åpne.

Vi bare bryr seg om resultater, og de som ikke søker, ikke engang verdt å nevne.

De fleste fotballfans tror Kezman spiss personifisering av hjertesvikt. Hans overføre til Chelsea er en av de verste i historien. Den Serbiske ikke bare klarte ikke score, men knapt holdt balansen. Han kom, sviktet og forlatt. Slutten av samtalen.

Mange av de ovennevnte tingene er sanne. Mateja Kezman spiss talte til Chelsea svært dårlig, og etter at omsorg er enda verre. Men på samme tid, jeg husker hans karriere i Premier League. Han hadde talent av en målscorer som hadde ett. Hvordan kan vi glemmer den utrolige ferdigheter, som Kezman spiss hatt?

I Partizan og PSV Kezman spiss var ustoppelig kraft, og hans spill var en fryd for øyet. Unnlatelse av å overføre denne magi til Stamford bridge skadet hans bilde, men hvor lett vi har slettet fra minnet alle storheten av en Serbisk trosser forklaring eller unnskyldning.

Jeg husker å se på kampene i ligaen eredivisie hvor Kezman spiss så ut som en kjempe, som rager over alle andre. Han scoret mål etter mål, og de var alle helt forskjellige. Som en robot programmert til å fullføre ødeleggelsen av motstanderen, han kunne alt. Speed, grace, intelligens, end – Kezman spiss var ikke svakheter. Som en superhelt (som det ble til slutt), var han beveger seg og tenker raskere enn noen andre i hele Holland.

Kanskje det er alle kontekstuelle. Kanskje han var god fordi han spilte i svake ligaer. Men kunst er nødvendig for å nyte, uavhengig av hvor det stammer fra, og hva med det mener allmennheten.

Zlatko Kezman spiss var en profesjonell keeper på 80-tallet. Han spilte for en liten kostnad av Beograd “Zemun”, og hans sønn matej født i 1979, hans barndom tilbrakte i atmosfæren i fotball. I syv år har han kom til Academy “Zemun”, som igjen bare ti år senere. Klubben hans talent ble aldri anerkjent.

Kort tid etter sin 16. fødselsdag, Mateja flyttet til “Radnicki”, som var tre hundre kilometer fra sitt hjem i Beograd. Det var den første av mange kryssinger i karrieren til spissen. Han har senere spilt for “Loznica” og “Sartid” som han lært alt du kan om den verden av Balkan-fotball. Hans reise ble bemerket av representanter for “the partisan” – en stor kapital club, der Kezman spiss vedtatt i 1998.

Anbefal side: Bwin og selskapet – Betfair og den siste siden i vår sponsor